Veiligheidsdagen op 10 en 11 juni

Op zaterdag 10 en zondag 11 juni kan je de gloednieuwe kazerne en kantoren bezoeken, telkens van 10u tot 18u. Neem een kijkje (en een foto) bij onze voertuigen, verken het gebouw en laat je informeren over de functies en toepassingen van de ruimtes. Laat de kinderen zich uitleven op het springkasteel en, last but not least, geniet van een drankje en een hapje!

Ook het Rode Kruis kan je bezoeken op onze site: zij zullen je meer vertellen over eerste hulp, reanimatie ...


Bereikbaarheid

Je bereikt ons via de poort aan de Leopoldlaan 89. Er zal geen toegang zijn via de Oude Vest. 

Kom je met de wagen? Dan kan je parkeren op de Bruynkaai (ideaal als je ook het Politiehuis bezoekt) of aan het stedelijk zwembad. Het zwembad ligt op 500 meter, oftewel 7 minuten wandelen, de Bruynkaai bereik je op 5 minuutjes, 400 meter wandelen. 

Nog meer gemak én ontspanning? Kom gewoon met de fiets!

De Oude Gevangenis vind je net iets verderop langs de Leopoldlaan (ingang in de Sint-Jacobstraat 26). Naar het Politiehuis (Noordlaan 150) wandel je in een kwartiertje, dat is 1,3 kilometer stappen. 


Honger of dorst?

In onze voertuigenhal kan je doorlopend van 10u tot 18u genieten van drankjes, hamburgers en hotdogs. 


Inschrijven?

Voor een bezoek aan de brandweerkazerne, waar je ook het Rode Kruis terugvindt, hoef je niet in te schrijven, kom gewoon langs! Ook de oude gevangenis is vrij toegankelijk. 

Breng je ook een bezoek aan het Politiehuis, dan vul je wel op voorhand een inschrijvingsformulier in per persoon.


Mooi weer? Of net iets minder?

Het springkasteel, de voertuigen en het Rode Kruis vind je in de buitenlucht, op onze parking. Van een hapje en een drankje kan je binnen genieten in onze voertuigenhal. Het bezoek aan het gebouw kan uiteraard ook in alle weersomstandigheden.


Meer info? www.veiligheidsdagen.politiedendermonde.be  

Powered by Froala Editor

Laatst bijgewerkt op 15 mei 2023
Veiligheidsdagen op 10 en 11 juni